Welkom bij Weide-artikelen.nl

Vooruitbetaling via factuur

 

Op rekening overmaken betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Weide-artikelen.nl. Na de betaalkeuze ‘Op rekening overmaken’ staan de benodigde gegevens op uw scherm om het bedrag over te kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw eigen bank.  

Vermeld bij het overmaken van het bedrag het ordernummer uit uw orderbevestiging. 

Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel binnen eeb tot twee verzenden.
 

Rekeninginformatie:


Vermeld bij uw overschrijving altijd het ordernummer. Weide-artikelen.nl is een handelsnaam van Simone's Shop B.V. Onze bank rekeninginformatie is:

ABN Amro Bank: 61.33.76.625
IBAN Code: NL13ABNB0613376625
BIC Code: ABNANL2A

ING Bank: 1213434
IBAN Code: NL57INGB0001213434
BIC Code: INGBNL2A
 

De voordelen van vooruitbetalen op een rij:


- Veilig het bedrag overmaken via uw eigen bank.
- Op rekening overmaken is bij Weide-artikelen.nl is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten door.

 

Nadeel:


Het kan soms enkele dagen duren voordat het bedrag van uw rekening naar de rekening van Simone's Shop is overgeboekt. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

 

Probeer eens iDEAL!


Internetbankiert u bij ING Bank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij u óók betaalt via uw vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet PVC Voordeel echter direct of de betaling is goedgekeurd. Net zo veilig, maar wel sneller.

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Weide-artikelen.nl gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.